Ervaringen met klanten?
Dat lees je hier

Waarom onze klanten blij worden van Retail2Market?

We beloven natuurlijk nog wel wat met Retail2Market. We ontzorgen van A tot Z, wij regelen het technische gedoe en je mag ons ‘gewoon’ bellen. En we beloven je dat online verkopen een feestje wordt. En ‘Kind kan de was doen’. Is dat echt allemaal waar? Check onze klantervaringen.

Dit is wat onze klanten zeggen

4/5

Fijn bedrijf

H. van Dalen

• 21 juli 2023

Zeer fijn bedrijf. De samenwerking verloopt super en we waren heel snel aangesloten op Bol met onze systeemvoorraad.
5/5

Zeer positief!

L. Stiphout

- Marjo Lingerie

• 20 juli 2023

Werken nu inmiddels alweer iets meer dan een jaar met Retail2Market en zijn er zeer tevreden over. Ze hebben ervoor gezorgd dat we op een snelle en vooral makkelijke manier onze producten op Bol kunnen laten zien en aanpassingen zijn binnen één of twee klikken geregeld. Top!!
5/5

Naadloze aansluiting op bol.com

Steyn Eshuis

- Unique Mode

• 19 juli 2023

Binnen een handomdraai waren we aangesloten op bol.com. Zelf artikelen toevoegen gaat snel en eenvoudig, ook als je ze als een ‘familie’ wil toevoegen in meerdere maten. Alles wordt aangestuurd vanuit R2M, het artikelbeheer van Bol zelf hebben wij vrijwel niet nodig.
5/5

Super tevreden

Van der voort schoenen

• 19 juli 2023

Vanaf dag 1 inmiddels 1.5 jaar geleden super tevreden over samenwerking en de diensten die het heel makkelijk maken om op bol.com te verkopen.
5/5

Tijd besparen & direct omzet maken

J. van Pelt

- Mike's Just for Men

• 7 juli 2023

De samenwerking tussen Retail2Market is vanaf dag één al een waar succes! Door de vele automatiseringen konden wij binnen no-time ons gehele aanbod op bol.com plaatsen zonder extra handelingen te hoeven doen. De producten die nog niet bij bol.com bekend zijn voorzien we makkelijk van de benodigde informatie door de tools van Retail2Market. Hierdoor zijn we gelijk prominent aanwezig op bol.com en hebben wij onze E-commerce tak kunnen uitbreiden. Ook het contact is altijd erg fijn; de lijnen zijn kort en er wordt snel actie ondernomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden!
5/5

Retail2Market

R. Brink

- Schoenenhuis Brink

• 6 juli 2023

In het eerste jaar dat ik Retail2Market gebruikte heb ik 9 maanden actief op bol.com kunnen verkopen. En vanaf dag één al een flinke online omzet kunnen maken. Voor het tweede jaar kreeg ik bij bol.com een accountmanager toegewezen. Het grote voordeel van Retail2Market voor mij is dat mijn productaanbod automatisch op mijn eigen webshop komt, maar ook op bol.com, Topshoe en andere marketplaces waarop ik verkoop. Daarnaast kan ik al die online orders ook weer in Retail2Market afhandelen. Van pakbonnen, orderpicklijsten, verzend etiketten en het verwerken van retouren. Wij hoeven nu niet meer in te loggen op elk platform apart, maar gebruiken alleen Retail2Market. En de rest gaat vanzelf. Retail2Market werkt zo simpel en doeltreffend, dat ik met een gerust hart mijn medewerkers met Retail2Market kan laten werken.