Heldere maandlasten
zonder addertjes

Starten met online verkopen, op de eigen webshop en/of op marketplaces als bol.?
Of zijn jullie al doorgewinterde online verkopers?

Bespaar tijd en kosten en vergroot jullie omzet door jullie producten makkelijk online te brengen. Retail2Market helpt online groeien!

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Bij ons geen addertjes

Wij houden het vooral simpel, met een helder maandabonnement als basis. Nieuwsgierig welk pakket voor jullie het meest interessant is? Bel met Fred of Nienke of boek een persoonlijke online demo.

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Al vanaf
€ 105,- per maand

We hebben 2 oplossingen

Eentje voor als je alleen een webshop hebt. En eentje voor als je naast de webshop ook wilt verkopen op 1 of meer online verkoopkanalen. Wat voor jou de beste oplossing is, bepalen we samen. Maar hieronder vind je de belangrijkste functionaliteiten die Retail2Market je kan bieden.

Samen bepalen we wat de beste oplossing is voor jou!

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Retail2Market is een Software as a Service (SAAS) oplossing. En de software biedt functionaliteit voor het online kunnen brengen van jullie productaanbod, met de juiste product omschrijvingen, afbeeldingen, video’s, prijzen en voorraadposities.

Als de koppeling van jullie kassasysteem, voorraadadministratie of ERP naar Retail2Market door ons is gelegd, komt ook de nieuwe collectie geautomatiseerd binnen in Retail2Market. Met de PIM (product information management) module kunnen jullie eenvoudig producten klaarmaken voor de online verkoop.

Wij koppelen ondertussen jullie Retail2Market account aan de gewenste verkoopplatformen. Denk aan de eigen webshop of marketplaces als bol.com

Online bestellingen, annuleringen en retouren? Met de module orderafhandeling kunnen jullie heel snel alle orders, annuleringen en retouren afhandelen. De voorraad wordt automatisch weer bijgewerkt.

Kortom Retail2Market is een combinatie van een PIM en een e-commerce- en order fulfillment systeem.

Bij Retail2Market geloven we in persoonlijk contact. Willen jullie een account voor Retail2Market? Dan bellen we eerst even met elkaar. Zo kunnen we jullie het beste pakketadvies geven en weten we goed wat we mogen verwachten van elkaar.

Gaan we samen aan de slag? Dan maken wij een account voor jullie aan én dan gaan wij aan de slag met het koppelen van jullie bron (kassasysteem, voorraadadministratie, ERP) aan Retail2Market.

Ja, er zijn opstartkosten. Wij koppelen namelijk altijd eerst jullie kassasysteem, voorraadadministratie of ERP systeem aan Retail2Market. Voor kassa koppelingen, rekenen wij éénmalig een bedrag van € 350,- excl. BTW. Overigens geldt dit ook voor koppelingen naar marketplaces als bol.

De koppeling naar jullie webshop is afhankelijk van de webshop software die jullie gebruiken.

Alle Retail2Market abonnementen zijn per kwartaal opzegbaar. Als jullie ooit besluiten dat Retail2Market niet de beste software oplossing voor jullie bedrijf is, dan kunnen jullie eenvoudig het abonnement opzeggen. Dat mag per mail of telefonisch.

Nee. Wij hanteren heldere vaste prijzen voor onze abonnementen. Geen addertjes onder het gras, je weet precies waar je aan toe bent. Mooier kunnen we het niet maken.

Natuurlijk. Jullie kunnen het abonnement op elk gewenst moment upgraden of downgraden.

Absoluut! Dat is juist het idee. Er zijn producten die je niet online wilt verkopen. Soms alleen al vanuit marge oogpunt. Dus JA, we kunnen producten en zelfs complete productgroepen uitsluiten van de online verkoop.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.