Altijd een actueel productaanbod
met de juiste foto's, prijzen én een correcte voorraad?

Kost het opvoeren van de producten op de webshop jullie ook veel te veel (kostbare) tijd? Tijd die jullie ook kunnen besteden om jullie bedrijf te laten groeien? 

Retail2Market helpt door jullie kassasysteem te koppelen aan jullie webshop! Kind kan de was doen!

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Kassasysteem koppelen aan de webshop

Koppelen zit in ons DNA, met al 20+ jaar ervaring in het maken van koppelingen ben je bij Retail2Market dan ook aan het juiste adres. En in al deze jaren hebben wij koppelingen met maar liefst 19 verschillende kassasystemen kunnen ontwikkelen.

Wij koppelen dan ook snel jullie kassasysteem aan jullie webshop, maar dat is lang niet alles! Retail2Market regelt niet alleen de koppelingen. Retail2Market is een slimme software oplossing die jullie kan helpen bij het beheren van al jullie online verkoopinspanningen. 

Van productbeheer tot orderafhandeling, van alle verkoopkanalen, makkelijk op één plek.

Kind kan de was doen.

Wij koppelen aan deze webshops

Wij koppelen kassasystemen aan de webshops die veel gebruikt worden door de MKB retail ondernemer. De koppelingen zijn van een hoge kwaliteit, snel en performant. En het mooiste is? Jullie hoeven er niet meer naar om te kijken. Producten komen automatisch online op de webshop, zodra ze een afbeelding en een voorraadpositie hebben. Is er geen voorraad meer? Dan gaat het product automatisch offline.

Waarom Retail2Market?

Retail2Market is de meest gebruiksvriendelijke marketplace integrator, PIM én order fulfilment software in één voor de MKB fashion, schoenen, lingerie, sport en outdoor retailers.

Retail2Market biedt je vooral veel snelheid, gemak en een accurate voorraad. Waarom?

1.

Commerciële teksten en afbeeldingen zitten vaak niet in het kassasysteem

En die teksten en afbeeldingen heb je wel nodig als je online wilt verkopen. Met Retail2Market kun je snel en simpel de basis productinformatie verrijken, zodat je sneller jullie productaanbod op de webshop kunt zetten.

2.

Afbeeldingen hoef je niet meer te bewerken

De snelheid zit hem natuurlijk in de gebruiksvriendelijkheid van Retail2Market. Maar ook in het gemak van het afbeeldingenbeheer. Je hoeft afbeeldingen niet te resizen of te hernoemen. Je kunt ze snel koppelen aan de juiste producten en het sizen en een SEO proof naam, dat regelt Retail2Market automatisch voor je. En dat scheelt heel veel tijd.

3.

De nieuwe collectie komt automatisch online

Onze fashion, schoenen, sport, lingerie en outdoor klanten hebben te maken met wisselende seizoenen. En telkens die nieuwe collectie klaarmaken voor de webshop, dat is een terugkerende, tijdrovende klus.

Met Retail2Market is de koppeling al gelegd en dan is het simpel. Meestal is de afspraak, zodra een product een afbeelding heeft én een voorraad, dan mag hij online. Dus op dat moment komen de producten vanzelf, automatisch online op de webshop.

4.

De voorraad is altijd actueel

De webshop koppeling met het kassasysteem is real-time. De voorraad wordt direct bijgewerkt, waardoor de winkelvoorraad altijd synchroon loopt met de webshop voorraad.

Kortom, altijd een synchrone winkel- en online voorraad.

5.

Verkopen op meerdere online verkoopkanalen wordt een ‘eitje’

Retail2Market is het ‘hart’ en bevindt zich tussen jullie échte bron (het kassasysteem) aan de ene kant én alle online verkoopkanalen waarop jullie willen verkopen, aan de andere kant.

En als je Retail2Market toch al gebruikt om te koppelen naar jullie webshop, waarom dan ook niet meteen andere online kanalen vullen? Denk aan platformen en marketplaces als: bol, Topshoe, ToBeDressed, Miinto en anderen.

6.

Op één plek doe je ook snel de orderafhandeling

En dat levert tijdwinst op, maar vermindert ook fouten in het online verkoopproces. In Retail2Market handel je alle orders, van alle online verkoopkanalen af.

Je print de pakbon, verzendetiketten, etc. en zelfs de track & trace codes worden voor je verzonden.

Alle online bestellingen van alle verkoopkanalen, worden direct verwerkt en gesynchroniseerd met jullie kassasysteem en de andere online verkoopkanalen. 

En dat geldt ook voor retouren of bijvoorbeeld annuleringen van bol. 
De voorraad is daarmee altijd actueel en synchroon aan de winkelvoorraad.

Vrouw wijzen cirkel

Hoe werkt de kassa koppeling naar de webshop?

Dat is het. Kind kan de was doen. Maar wat levert dit veel tijdwinst op! Én het is minder foutgevoelig dan alles handmatig doen.

Wat levert de kassa koppelen aan de webshop je op?

Maak van online verkopen een feestje!

Één plek voor het totale productbeheer en de orderafhandeling van alle online verkoopkanalen!

Rethink your e-commerce! Kies Retail2Market.

Robot voorraad cirkel

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Rober ging u voor

5/5

In het eerste jaar dat ik Retail2Market gebruikte heb ik 9 maanden actief op bol.com kunnen verkopen. En vanaf dag één al een flinke online omzet kunnen maken. Voor het tweede jaar kreeg ik bij bol.com een accountmanager toegewezen.

Het grote voordeel van Retail2Market voor mij is dat mijn productaanbod automatisch op mijn eigen webshop komt, maar ook op bol.com, Topshoe en andere marketplaces waarop ik verkoop.

Daarnaast kan ik al die online orders ook weer in Retail2Market afhandelen. Van pakbonnen, orderpicklijsten, verzend etiketten en het verwerken van retouren. Wij hoeven nu niet meer in te loggen op elk platform apart, maar gebruiken alleen Retail2Market. En de rest gaat vanzelf.

Retail2Market werkt zo simpel en doeltreffend, dat ik met een gerust hart mijn medewerkers met Retail2Market kan laten werken.

Rober Brink handtekening

Schoenenhuis Brink

schoenenhuis brink r2m 2

Dit is wat onze klanten zeggen

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.