Geautomatiseerd verkopen
op marketplaces als bol.?

Wij maken koppelingen naar alle marketplaces.

Jullie producten automatisch met een betrouwbare voorraad, prijzen en productinformatie op marketplaces als bol.com? 

Niet meer apart inloggen op alle omgevingen? Bespaar veel tijd bij het opvoeren van het productaanbod én het afhandelen van alle online bestellingen en retouren, alles op één plek!

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

De marketplaces koppelingen
die jullie zoeken?

Wij koppelen met veel marketplaces, maar zijn ook nog volop in ontwikkeling met nieuwe koppelingen naar interessante marketplaces. Missen jullie een verkoopplatform? 

Neem contact met ons op, want achter de schermen werken we continu aan nieuwe koppelingen met marketplaces zoals Amazon, Winkelstraat en anderen. 

Grote kans dat de door jullie gewenste koppeling binnenkort beschikbaar is!

Waarom Marketplace koppelingen?

Je kunt als retail ondernemer mooie aanvullende omzetten maken online. Maar één ding wil je niet. Op elk platform apart moeten inloggen om jullie productaanbod op te voeren of de bestellingen af te handelen.

Stel dat je op één plek het hele productenbeheer en de totale order- en retourenafhandeling van alle online verkoopkanalen kunt regelen?

Vrouw wijzen cirkel

Hoe koppelen met Retail2Market en marketplaces werkt?

Kortom, één systeem, één plek, voor het totale beheer van jullie online verkoop avonturen!

Wat levert Retail2Market koppelen aan marketplaces op?

Of je nu starter bent of reeds een doorgewinterde online verkoper, werken met Retail2Market is makkelijk, bespaart tijd, geeft overzicht en houdt de voorraad actueel.

Retail2Market maakt van online verkopen een feestje!

Cirkel strepen
Cirkel strepen

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Als je online wilt verkopen is er één ding wat je niet wilt. En dat is producten op elk verkoopkanaal apart moeten opvoeren. Of erger nog, dat allemaal handmatig moeten doen. Of apart inloggen op elke marketplace apart om de orders af te handelen.

Met de marketplace koppelingen van Retail2Market kun je op één plek het hele productenbeheer en de totale order- en retourenafhandelingen van al jouw online verkoopkanalen regelen. Retail2Market maakt van online verkopen een feestje!

Met Retail2Market kun je verkopen op marketplaces als onder andere bol., Sportdeal, To Be Dressed, VD.nl, Gabor, Durea, TopShoe, Miinto en Sdeal. Mis je een verkoopplatform? Laat het ons weten! Wellicht is die koppeling binnenkort al beschikbaar, want er staan er nog een hele hoop op onze roadmap.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.