Nooit meer handmatig
jullie webshop vullen?

én online verkopen in een handomdraai?

Met Retail2Market maak je snel en eenvoudig jullie productaanbod, inclusief afbeeldingen, klaar voor de webshop. 

Nooit meer handmatig al die producten op de webshop plaatsen, elke nieuwe collectie ronde opnieuw, maar lekker snel en geautomatiseerd

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Automatisch jullie productaanbod op de webshop?

Kost het bewerken van afbeeldingen en ze geschikt maken voor de webshop jullie ook echt uren, wat dagen werk? Afbeeldingen blijft een lastig klusje, maar wij beloven je absoluut veel tijdwinst! Hoe we dat afbeeldingen beheer leuker maken?

En dat is niet alles. Je kunt ervoor kiezen om ook de hele orderafhandeling in Retail2Market te doen. Aan jou de keuze zeggen we dan.

alles op 1 plek r2m wit

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Cirkel strepen

Een eenvoudige oplossing om automatisch jullie webshop te vullen?

Nieuwsgierig hoe Retail2Market voor jullie zal werken?

Stap 1

We duiken samen in jullie bron

Wij kijken als eerste samen naar jullie kassa- of ERP systeem of voorraadadministratie. Zo krijgen wij een goed beeld van de manier waarop jullie deze hebben ingericht. En kunnen we jullie het beste advies geven, zodat Retail2Market ook goed aansluit op jullie werkprocessen.

Stap 2

Wij koppelen jullie aan Retail2Market

Nu we weten hoe jullie brondata in elkaar steekt, gaan wij aan de slag om deze te koppelen aan Retail2Market. Het technische gedoe mag je aan ons overlaten. Alle productdata die in jullie bron zit, komt nu automatisch in Retail2Market.

Stap 3

Jullie verrijken de productinformatie

Verrijk en verbeter de productinformatie nu snel en simpel in Retail2Market. Voeg zo snel en efficiënt mogelijk foto’s en commerciële teksten toe. We beloven dat het afbeeldingenbeheer jullie heel veel tijd zal opleveren. Daarnaast zorgen wij automatisch voor SEO proof titels, teksten en afbeeldingen. Ervaar nu al het gemak van Retail2Market.

Stap 4

Afstemming over de productgroepen

We stemmen samen af welke productgroepen naar de webshop mogen worden doorgezet. Wil je niet alle producten of productgroepen online op de eigen webshop? Dan bepalen we dat samen in deze fase.

Stap 5

Wij leggen de koppeling van Retail2Market naar jullie webshop

Vervolgens koppelen wij Retail2Market aan jullie webshop, zodat alle producten automatisch op de webshop komen. We kunnen afspraken maken over bijvoorbeeld seizoenen, maar ook over welke producten online mogen. Bijvoorbeeld alleen als ze én een afbeelding én voorraad hebben.

Stap 6

Verkopen maar!

Is Retail2Market gekoppeld aan de webshop? Dan kan het online verkopen beginnen!

Stap 7

Willen jullie meer?

Omdat we alle productinformatie kennen in Retail2Market, kunnen wij ook eenvoudig de koppelingen maken naar marketplaces als bijvoorbeeld bol.com. De meeste klanten hebben al binnen een uur bestellingen via bol.com. Kom maar op met die aanvullende online omzet!

Stap 8

En wordt het online verkopen succesvol?

Maak dan het order afhandel proces ook zo eenvoudig mogelijk en kies de order afhandel module. Zo beheer je op één plek de hele orderafhandeling van pakbonnen, verzendetiketten tot retouren snel en simpel in Retail2Market. En kunnen we ook retouren bijwerken in de voorraadposities. 

Cirkel strepen

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Met Retail2Market kunnen we koppelingen maken met webshop platformen, zoals WooCommerce, Shopify, Lightspeed en CCV Shop. Mis je een webshop platform? Laat het ons weten! Misschien staat die al op de planning om toegevoegd te worden.

Ben je nu veel tijd kwijt met het opvoeren van de producten naar jullie webshop? Kost het afbeeldingenbeheer (bewerken, resizen, hernoemen) je veel tijd? En dat weer met elke nieuwe collectie ronde? Dan is Retail2Market de oplossing die je zoekt. Nooit meer handmatig producten opvoeren op jullie webshop, maar een geautomatiseerd proces. Daarnaast werkt Retail2Market heel eenvoudig en kan ook het winkelpersoneel een rol vervullen in dit proces. Ook heeft Retail2Market hele slimme oplossingen om het afbeeldingenbeheer sneller te kunnen doen, dat levert tijd op. En tot slot kun je natuurlijk ook op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces jullie productaanbod online verkopen. Denk aan bol.com, ToBeDressed, Miinto, etc.

We koppelen Retail2Market aan jullie échte bron, bijvoorbeeld jullie kassa systeem. In Retail2Market voeg je, met de slimme PIM, snel productinformatie toe die niet in jullie bron zit. Denk aan commerciële teksten en afbeeldingen. Zodra een product afbeeldingen heeft én voorraad, worden de producten automatisch doorgezet naar jullie webshop.

Absoluut. Het kan zijn dat je bepaalde producten niet online wilt verkopen. Met Retail2Market kunnen zowel producten, als complete productgroepen, worden uitgesloten van online verkoop. Aan jou de keus.

Met Retail2Market kun je de juiste productinformatie, zoals commerciële teksten en afbeeldingen toevoegen aan de producten. De voorraadposities en prijzen halen we uit jullie bron. Maar wil je op de eigen webshop toch verkopen voor andere verkoopprijzen? Dan bepaal je in Retail2Market eenvoudig de online verkoopprijs van de producten.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.