Als het gaat om koppelingen.
en naadloos online verkopen!

Naadloos online verkopen met zo min mogelijk inspanning?

Webshop koppelingen, database koppelingen of koppelingen met online verkoopkanalen? Retail2Market is goed in koppelingen.

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Koppelingen maken

Daar zijn we écht goed in, want koppelingen leggen we al meer dan 20 jaar. Koppelingen met kassasystemen, koppelingen met databases en koppelingen met webshops of marketplaces als bol.

En al die kennis en kunde hebben we in één slimme software oplossing voor MKB retailers gestopt. En uitgebreid met nog meer slimme functionaliteit, zodat online verkopen haalbaar is, snel, simpel en vooral een feestje!

De koppelingen die jullie zoeken!

Koppelingen met de 'bron'

de bron home

Koppelingen webshops

koppelingen webshops

Koppelingen marketplaces

koppelingen en marketplaces

Hoe werken koppelingen in samenwerking met Retail2Market?

Als je koppelingen nodig hebt, dan wil je processen automatiseren. En dat is wat wij voor je doen met Retail2Market.

Door een koppeling van de échte bron naar Retail2Market komt alle productinformatie en voorraad die bekend is in jullie bron in Retail2Market terecht. In Retail2Market kun je alle productinformatie verrijken en klaar maken voor de online verkoop, op alle gewenste verkoopkanalen.

Vervolgens maken wij een koppeling van Retail2Market naar bijvoorbeeld jullie webshop en/of marketplaces als bol. Waarna het online verkopen kan beginnen.

Retail2Market is dé software voor retail ondernemers die online willen verkopen. Eén plek voor het totale productbeheer en de orderafhandeling van alle online verkoopkanalen!

Retail2Market maakt van online verkopen een feestje!

Cirkel strepen

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Cirkel strepen

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Één van de dingen waarmee onze oplossing zich onderscheidt, is dat wij niet de webshop als bron pakken. Maar we sluiten aan op de échte bron. Jullie kassasysteem, POS, ERP of voorraadadministratie bijvoorbeeld.

Retail2Market kent 16 verschillende koppelingen met kassa- en ERP-systemen. De koppelingen die we kennen vind je bovenaan deze pagina. Mis je een koppeling? Laat het ons weten! Grote kans dat we die koppeling voor je gaan ontwikkelen, zonder aanvullende kosten.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.