Een koppeling met jullie kassa
software en start selling online!

Naadloos online verkopen met een gesynchroniseerde online- en winkelvoorraad?

Anders dan alle andere oplossingen werken wij niet vanuit de webshop, maar vanuit jullie bron, het kassasysteem, jullie POS, ERP of de voorraadadministratie.

Want waarom zou je productinformatie op meerdere plekken beheren, als het ook op één plek kan? Je kunt zo veel tijd besparen!

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

De kassa software koppeling die jullie zoeken?

Wij regelen de kassa koppeling, jullie doen het productbeheer in Retail2Market en het online verkoop feest kan beginnen. We hebben koppelingen met de onderstaande 16 kassa- en ERP systemen.

Missen jullie een pakket? Neem contact met ons op, want achter de schermen werken we continu aan nieuwe koppelingen met kassa- en ERP systemen. Grote kans dat wij jullie koppeling, zonder aanvullende kosten, voor je zullen ontwikkelen.

Pijl met bocht Retail2Market

Hoe werkt de kassa software koppeling naar Retail2Market?

Vrouw wijzen cirkel

Wat levert de kassa software koppelen aan Retail2Market op?

Wil je online verkopen? Dan wil je dat doen met hoge kwaliteit productdata en zo min mogelijk inspanning. Door koppelingen van jullie kassa software naar Retail2Market win je een hoop tijd in productbeheer en heb je altijd een synchrone winkel- en online voorraad.

Nooit meer handmatig producten opvoeren naar online! Altijd een actuele voorraad. Zonder technisch gedoe. Je maakt van online verkopen een feestje!

Want, vanuit Retail2Market maken we ook de koppeling naar jullie webshop platform en koppelingen naar de marketplaces waarop jullie willen verkopen.

Maak van online verkopen een feestje! Rethink your e-commerce! Kies Retail2Market.

Maak van online verkopen een feestje! Rethink your e-commerce! Kies Retail2Market.

Eén plek voor het totale productbeheer en de orderafhandeling van alle online verkoopkanalen!
Kind kan de was doen
Cirkel strepen
Cirkel strepen

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Eén van de dingen waarmee onze oplossing zich onderscheidt, is dat wij niet de webshop als bron pakken. Maar we sluiten aan op de échte bron. Jullie kassasysteem, POS, ERP of voorraadadministratie bijvoorbeeld.

Retail2Market kent al 19 verschillende koppelingen met kassa- en ERP-systemen. De koppelingen die we kennen vind je bovenaan deze pagina. Mis je een koppeling? We voegen jouw systeem graag aan het lijstje toe.

Altijd een actuele voorraad, nooit meer handmatig producten online opvoeren. Dit bespaart je een hoop tijd, tijd die je kunt stoppen in het vergroten van de kwaliteit van de productdata.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.