Snel en geautomatiseerd
verkopen op bol.

Jullie productaanbod automatisch met een betrouwbare voorraad, prijzen en productinformatie op bol.? Zonder fouten, zonder strikes?

Niet meer apart inloggen. Tijd, heel veel tijd, besparen bij het opvoeren van de producten én bij het afhandelen van alle online bestellingen. Alles in één tool?

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Koppelen en verkopen op bol.

Met zo min mogelijk inspanning?

Één van de grootste marktplaatsen in Nederland is bol. En verkopen op bol. biedt mooie kansen voor de retail ondernemers. 

Als eerste natuurlijk aanvullende omzet en de in verhouding lage retouren percentages, maar denk ook aan een groter afzetgebied en groei van jullie naamsbekendheid.

Als partner van bol. kunnen wij volledig met bol. koppelen en jullie online verkoopprocessen 100% ondersteunen. 

Afhankelijk van het gekozen Retail2Market maandpakket, is het óók mogelijk om de complete orderafhandeling van bol. orders via Retail2Market te doen. 

Van verzending via jullie eigen vervoerder tot de optie ‘verzending via bol.’, 
tot ook het proces van annuleringen en retouren.

Pijl met bocht Retail2Market

Verkopen op bol. met Retail2Market?

Het is een feestje!

Starter of reeds doorgewinterd bol. verkoper? Retail2Market levert altijd
tijd, gemak, overzicht, minder fouten en een 100% betrouwbare voorraad op.

Retail2Market: één plek voor productbeheer en orderafhandeling van alle online kanalen.
Zo wordt verkopen op bol. een waar feestje! Kind kan de was doen

Vrouw wijzen cirkel

Waarom Retail2Market...

Als je wilt verkopen op bol.?

Cirkel strepen

Voorraad automatisch synchroon

Bij bestellingen, annuleringen én retouren.

bel ons r2m

Facts & Figures

Direct, snel en geautomatiseerd verkopen op bol.? Boost ook jullie (omzet)groei! Welke extra omzet mag je verwachten op bol.? Een aantal leuke Facts & Figures om te delen.

Wanneer wordt verkopen op bol. echt leuk?
Een paar inzichten!

Echt leuk wordt het als je actief aan de slag gaat! En met Retail2Market kost dat niet veel tijd. We delen een paar waardevolle tips van onze klanten.

Tip 1

Ik koop collectie items van mijn merken in, speciaal voor de online verkoop. Die producten verkoop ik niet in de winkel zelf. Hierdoor vergroot ik mijn online omzet.

Tip 2

Is het Sale in de winkel? Dan plaatsen wij de Sale items voor de normale prijs op bol. Op deze manier pakken we toch weer net iets meer marge.

Tip 3

Onze zomercollectie gaat niet meer in de winteropslag, omdat we op bol. ook zomerartikelen verkopen in de winter (en andersom). Zo maken we extra online omzet met mooie marges.

Cirkel strepen

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Producten verkopen via bol. brengt meer omzet. De retouren percentages bij bol. zijn relatief laag in verhouding. Verkopen op bol. vergroot daarnaast in één klap je afzetgebied. En onze klanten geven ook aan dat hun naamsbekendheid groeit.

We koppelen vanuit de échte bron, jullie kassa- of ERP systeem, en niet vanuit de webshop, zoals de andere oplossingen doen. Want in die bron zit de voorraad, de actuele voorraad. En als je online wilt verkopen, dan is het must dat de online voorraad synchroon loopt aan de winkel voorraad. Kijkend naar bol. voorkomt dat strikes.

Met Retail2Market brengen we jullie productaanbod automatisch met de juiste voorraad, productinformatie en prijzen naar bol. Je hoeft niet meer apart in te loggen op jullie bol. account én je bespaart veel tijd bij het opvoeren van de producten. Maar ook bij de afhandeling van de online bestellingen en retouren, tenminste als je ook de ‘Orderafhandeling en Retouren Module’ afneemt.

De actuele voorraad zit vaak in het kassasysteem, POS, ERP of voorraadadministratie. Dat is de reden dat wij deze ‘bron’ aan Retail2Market koppelen. Vanuit Retail2Market wordt bol. vervolgens automatisch gevoed. Zo zijn de voorraadposities, de productinformatie (die je ook nog kunt verrijken) en de prijzen altijd actueel én voorkom je nee-verkopen en strikes.

Daarnaast biedt Retail2Market de mogelijkheid om snel de orderafhandeling in Retail2Market te doen, zo weet je zeker dat het pakketje op tijd wordt verzonden. Hebben jullie verzending via bol. (VvB)? Ook dan kun je de orderafhandeling compleet in Retail2Market doen.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.