Maak ook een feestje
van online verkopen!

Van productbeheer tot orderafhandeling, verzending en retouren, je regelt het op één plek!

Wat mag je van Retail2Market verwachten? Een hele hoop slimme features en functionaliteiten. En daarnaast bieden wij jullie ook de best mogelijke ondersteuning en ontzorgen wij jullie van a tot z.

Gegarandeerd Gegarandeerd

r2m connected

Dit is wat Retail2Market
allemaal voor je kan doen.

Snelheid, eenvoud, gebruiksgemak, dat biedt Retail2Market. Één slimme oplossing waarin je alles rondom het verkopen op meerdere online verkoopkanalen kunt managen. 

Van productbeheer tot orderafhandeling, verzending en retouren. En het technische gedoe met data en koppelingen? Dat regelen wij!

Retail2Market maakt van online verkopen een feestje!

Alle features en functionaliteiten op een rijtje

vrouw r2m wijzen 1

De koppeling met jullie kassa software (brondata) regelen wij

Geen ‘technische’ kennis nodig.

Koppelingen en technisch gedoe met de productdata? Dat regelen wij. Wij koppelen jullie kassasysteem (of ERP of andere bron) aan Retail2Market en Retail2Market wordt het hart van jullie online verkopen. En dat is het grote verschil ten opzichte van andere oplossingen. De brondata is de basis en niet de webshop.

Productbeheer

Op één plek beheer je snel en simpel het totale productbeheer.

Verrijk de producten met uitgebreide productinformatie, zoals commerciële teksten en afbeeldingen, die zitten vaak niet in je kassasysteem. En wil je afwijkende prijzen per platform? Alles beheer je makkelijk en snel in Retail2Market. De rest gaat automatisch.

blije klant r2m
feestje r2m

Afbeeldingenbeheer

Dat wordt pas echt een feestje en stúkken minder arbeidsintensief.

Afbeeldingen beheren blijft een flinke klus. Je moet afbeeldingen opzoeken bij leveranciers of je maakt de productfoto’s zelf. Maar de rest kan een stuk eenvoudiger! Zo hoef je bestandsnamen en formaten niet meer zelf aan te passen.

Actuele voorraadposities

De winkel- en de online voorraad zijn altijd synchroon.

Real time (nou ja, per 15 minuten) doen wij een verwerking van de voorraadposities. Bij iedere bestelling (of iedere retourboeking) worden de voorraadposities op alle verkoopkanalen en in jullie bron bijgewerkt.

Retail2Market: dé oplossing als het gaat om geen ‘strikes’ (meer) op bol.

alles op 1 plek groen 1
bel ons r2m

Snelle order- én retouren afhandeling

Met de Orderafhandeling en retouren module.

Handel ook snel en simpel alle bestellingen van alle online verkoopkanalen af. Nooit meer apart inloggen op alle online kanalen. Dit levert al snel 10 minuten tijdwinst op per order. En je houdt altijd zicht op alle orders en statussen.

Nieuwsgierig hoe het orderverwerkingsproces verloopt in stappen?

Dit zijn de stappen die je moet doorlopen om een order te verwerken:

Vervolgens wordt de eigen webshop en bijvoorbeeld bol.com automatisch ge-update, qua verzendstatus, track en trace mails, etc.

Wij willen onze klanten ontzorgen in het hele online verkoopproces, dat is het doel. Winkelpersoneel zit niet te wachten op extra administratieve rompslomp en dat kan ook fouten opleveren. Ontzorgen is voor ons: dat dingen beter gaan en dat de foutgevoeligheid afneemt.

blije klant r2m
feestje r2m

Algemene functionaliteiten

Kies het abonnement dat het beste bij jullie past.

Wij bieden drie pakketten met ieder een heldere vaste prijsstelling. Wij rekenen geen commissie percentages of transactiekosten over de verkopen. In de basis adviseren wij de pakketkeuze te baseren op het aantal Stock Keeping Units (SKU) en daarnaast uiteraard te kijken naar de gewenste functionaliteit en modules.

Voor de meest actuele voorraad

Gebruik onze slimme RFID module voor inventory management

RFID is er ook voor jou! En heus niet alleen voor de grote jongens. Met onze slimme RFID Module scannen jullie snel en eenvoudig de winkelvoorraad.. De basis van jullie online succes? Hele scherpe up-to-date voorraden!

Hoe Retail2Market RFID Module werkt?

  1. Installeer de RFID Module app op een mobiele telefoon.
  2. Klik de telefoon in een Nordic Scanner.
  3. Product vanaf de fabriek gechipt? Scan bij binnenkomst voor een directe voorraad update.
  4. Scan tussentijds om voorraden op peil te houden.
  5. Bekijk de verschillenlijst om te zien wat het verschil is met het kassasysteem of jullie ERP.
  6. Verzend de inventory lijst en jullie kassasysteem of ERP wordt direct bijgewerkt.
  7. Product zoek? Vind hem met de scanner.
kind kan de was doen r2m
Cirkel strepen Retail2Market

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Retail2Market heeft al ruim 19 verschillende kassasysteem koppelingen. Alles over de kassa software waarmee je kunt koppelen aan Retail2Market, lees je hier. Gebruik je een kassasysteem dat nog niet door ons is gekoppeld? Laat het ons weten! Dan zorgen wij dat dit alsnog gebeurt.

Met Retail2Market kun je alle benodigde productinformatie toevoegen die je nodig hebt om goed online te kunnen verkopen. Denk aan commerciële teksten, afbeeldingen en je kunt de prijs (per platform) makkelijk beheren. En al deze informatie komt vervolgens automatisch online op de verkoopkanalen waarop jullie verkopen.

In Retail2Market maken we het koppelen van afbeeldingen zo makkelijk mogelijk. Je hoeft afbeeldingen niet te bewerken, te resizen of de bestandsnamen aan te passen. Je koppelt 1 of meer afbeeldingen snel aan de producten en je kunt zelf de volgorde bepalen van de weergave. Afbeeldingen krijgen automatisch een SEO proof bestandsnaam en producten, met afbeelding en voorraad, worden doorgezet naar jullie online verkoopkanalen.

Retail2Market haalt iedere 5 minuten je orders op. Bij het ophalen van een nieuwe order, werken wij de voorraad op de andere verkoopkanalen automatisch bij. En elke verkoop verwerken we ook in jullie kassasysteem. Kortom, altijd een synchrone winkel- en online voorraad. Zo blijft de voorraad altijd actueel!

Ja. Met de ‘order afhandel en retour module’ verwerk je snel en simpel alle retouren. Retouren worden automatisch +1 geboekt na verwerking. En ook retouren synchroniseren we automatisch met jullie bron en de andere online verkoopkanalen.

Retail2Market biedt 3 pakketten: Bronze, Silver en Gold. Kies het pakket dat het beste past bij het aantal Stock Keeping Units (SKU) en selecteer het beste pakket op basis van bijvoorbeeld de functionaliteit die jullie willen gebruiken. Een compleet overzicht van de pakketten, hun kenmerken, features en functionaliteit vind je hier.

Nee. Retail2Market werkt met een vaste, heldere, budget beheersbare prijsstelling van de maandabonnementen. Wij rekenen geen transactiekosten of percentages over de verkopen. Wij vinden het belangrijk dat je altijd precies weet waar je aan toe bent!

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.