Meer online omzet
met minder inspanning?

Willen jullie naast de omzet uit de stenen winkel(s) ook naadloos online omzet erbij pakken? Retail2Market helpt en maakt van online verkopen een feestje!

Beheer alle online verkoopkanalen op één plek; van producten opvoeren, productbeheer tot orderafhandeling, verzending en retouren.

Maak van online verkopen een feestje!  Maak van online verkopen een feestje! 

r2m connected

Waarom Retail2Market?

Al ruim 20 jaar werken wij voor de detailhandel en wij snappen jullie uitdagingen als geen ander. En koppelingen maken is ons vak.

Met Retail2Market breng je jullie productaanbod automatisch online naar de eigen webshop en/of marketplaces als bolIn Retail2Market regel je vervolgens makkelijk en snel het productbeheer en ook de totale orderafhandeling, verzending en retouren van alle online verkoopkanalen tezamen, op één plek!

Is Retail2Market de oplossing die jullie zoeken?

feestje r2m

Is dit wat jullie zouden wensen?

Maak van online verkopen een feestje!

En als je dit er bij op mag tellen?

Kind kan de was doen!

kind kan de was doen r2m

Kortom, willen jullie ook online verkopen met zo min mogelijk inspanning?

Retail2Market maakt van online verkopen écht een feestje. 

Funfact: Onze klanten maken gemiddeld een netto online jaaromzet van € 400.000,-
bovenop de winkel omzetten. Dát is toch een feestje?

Cirkel strepen Retail2Market

Voor wie is Retail2Market?

Wij zijn er voor de retail (familie)bedrijven die hun (winkel)voorraad ook online willen verkopen op één of meer verkoopkanalen.

Je wilt online meespelen. Maar wat is de beste oplossing? Of je nu al online verkoopt of nog moet beginnen aan online avonturen, Retail2Market is er juist voor jullie!

Wij koppelen jullie kassasysteem of voorraadadministratie aan Retail2Market. En vervolgens koppelen we Retail2Market aan jullie eigen webshop en/of de marketplaces waarop jullie willen verkopen.

Retail2Market wordt het hart van jullie online verkopen.

Cirkel strepen Retail2Market

Wat kost Retail2Market?

Maak jij ook een feestje van online verkopen?

Ben je op zoek naar een beregoede koppeling tussen jullie kassasysteem en jullie webshop? Of wil je ook verkopen op meerdere online verkoopkanalen en marketplaces als bol.? Zoek je een oplossing waarmee je eenvoudig de hele orderafhandeling van alle online orders van alle verkoopkanalen kunt doen?

Retail2Market is dé oplossing die je zoekt.

Al vanaf
€ 105,- per maand

De features en functionaliteit van Retail2Market?

Retail2Market is de meest gebruiksvriendelijke marketplace integrator, productbeheer én order fulfillment software in één voor onder andere de MKB fashion, schoenen, sport en outdoor retailers.

Alles rondom het online krijgen van jullie producten op een zo kwalitatief mogelijke manier, dat regel je in Retail2Market. Maar ook het hele proces na een online bestelling. Van de orderafhandeling, picklijsten, pakbonnen, verzendetiketten tot het afhandelen van retouren doe je in Retail2Market.

Lees hier alles over de features en functionaliteit van Retail2Market.

Dit is wat onze klanten zeggen

Ben je nog niet helemaal overtuigd?

Of heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Retail2Market is de oplossing software voor retail ondernemers die snel, eenvoudig en voordelig extra (aanvullende) omzet uit online verkopen willen halen, op de eigen webshop en/of op marketplaces als bol.com.

Allereerst koppelen wij met jullie brondata, dus het kassasysteem, het ERP of de voorraadadministratie. Anders dan onze concurrenten beginnen wij bij de échte bron. En daarmee heb je niet eens per se een eigen webshop nodig. Maar als je die hebt, dan kunnen we ook die automatisch vullen met jullie productaanbod.

Ten tweede ontzorgen wij onze gebruikers, anders dan vele andere platformen. Vooral door je niet te vermoeien met koppelingen die je zelf moet leggen of dat je zelf complexe ‘mapping’ moet inrichten om jouw productaanbod naar de eigen webshop of marketplaces te krijgen.

Daarnaast zoeken wij altijd naar snelheid en eenvoud in functionaliteit en gebruik. Je hebt als retail ondernemer ook nog fysieke winkels te runnen. Daardoor ontstaat vaak tijdgebrek, dus automatiseren wij, zodat je tijd kunt besparen.

Retail ondernemers hebben behoefte om zoveel mogelijk op één plek de online verkopen te managen. Dat is waar Retail2Market helpt. Van het opvoeren van het productaanbod naar online tot het afhandelen van orders en retouren.

De orderafhandeling van de online orders is vaak een tijdrovend proces, met te veel handelingen. Inloggen op verschillende platformen, verschillende orderpicklijsten, pakbonnen, verzendetiketten en verzendcodes. Met Retail2Market handel je alle online verkopen, van alle online verkoopkanalen op één uniforme en makkelijke wijze af.

Retail2Market is voor de (familie-) retail bedrijven, die naast fysiek ook online willen verkopen. Of het nu gaat om één of meer online verkoopkanalen, Retail2Market helpt jou op weg!

Retail2Market ondersteunt reeds diverse retail ondernemers uit de schoenen, fashion, sport en outdoor branches.

Pijl recht

Overtuigd?
Bel met Nienke of Fred.

En start morgen nog met online verkopen!
Of meld je aan voor ons maandelijkse webinar, als je eerst meer wilt weten.

Portret van Nienke
Portret van Fred

Als je je e-mailadres invoert, krijg je de uitnodiging voor het eerstvolgende webinar in je mail. En je gaat er ook mee akkoord dat we je marketing e-mails over Retail2Market sturen.